Feribot ve tekne çarpıştı, 2 kişi hayatını kaybetti

Florida’da Feribot ile Tekne Çarpıştı: İki Kişi Hayatını Kaybetti

ABD’nin Florida eyaletinde meydana gelen trajik bir kaza sonucunda bir feribot ile özel bir teknenin çarpışması sonucu iki kişi hayatını kaybetti. Kazada çok sayıda kişinin de yaralandığı bildirildi.

“Feribota Çarpan Tekne Olay Yerinden Kaçtı”

Clearwater Polis Departmanı olaya ilişkin yaptığı açıklamada, kentin Memorial Causeway Köprüsü yakınlarında meydana gelen kazada, feribotun özel tekneyle çarpıştığını belirtti. İtfaiye ekiplerinin hızla müdahale ettiği kazada, 50 yolcu kapasiteli feribotun 42 kişi taşıdığı ve tüm yolcuların tahliye edildiği ifade edildi.

Açıklamada, “Yaralılar feribottan kurtarıldı. Feribota çarpan özel tekne olay yerinden kaçtı” denildi. Olayın detaylarının ABD Sahil Güvenliği tarafından inceleneceği belirtildi.

Related Posts

Skandal “temizlik” planı: Evsizler akıl hastanesine kapatılacak

ABD’de Trump yönetiminin agresif nüfus politikaları devam ediyor. Son olarak Adalet Bakanlığı, sokaklardaki evsiz nüfusu temizlemek için yeni bir yol haritası oluşturdu. Tartışma yaratan planın uygulamaya geçmesi ise, Trump’ın önceki yönetimlerin politikalarından keskin bir şekilde vazgeçtiği anlamına geliyor.

BUDO’nun 8 seferi iptal

İstanbul ile Bursa arasında işletilen deniz otobüslerinin bugünkü 8 seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Meteorolojiden Marmara’da sarı kodlu uyarı: Yarın öğle saatlerine dikkat!

Marmara ve Batı Karadeniz’de yarın fırtına bekleniyor. Öğle saatlerinde başlayıp, salı günü sabah saatlerine kadar etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bursa, Balıkesir ve Çanakkale’ye sarı kodlu uyarı yapıldı. Rüzgar İstanbul’da da sert esecek. Kuzeydoğu yönlü rüzgar, havayı daha serin hissettirecek.

Dışişleri Bakanı Fidan Katar’da: PKK’nın bir an önce silah bırakmasını bekliyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da yaptığı açıklamada,  “YPG ile yönetim arasında imzalanan anlaşmanın hayat geçmesini bekliyoruz. PKK’nın örgüt olarak yapılan çağrıya yanıt vermesini, silah bırakmasını bekliyoruz” dedi.

Dışişleri Bakanı Fidan Katar’da: Gazze’de ateşkesin yeniden sağlanmasını istiyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da yaptığı açıklamada,  Gazze’de ateşkesin yeniden sağlanmasını, insani yardımların bölgeye girmesini, rehine ve tutuklulukların karşılıklı takasını istediklerini söyledi.

Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri’de tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir