Afyonkarahisar’da Otobüs ve Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Afyonkarahisar’da Yolcu Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında, Sinanpaşa ilçesi Ayvalı köyü yakınlarında bir yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı. İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü ve yolcusu yaralandı.

Kaza, M.Ö. yönetimindeki 06 ZLZ 14 plakalı yolcu otobüsü ile M.A.’nın kullandığı 03 ADC 486 plakalı otomobil arasında gerçekleşti. Henüz net olarak belirlenemeyen bir sebepten dolayı meydana gelen çarpışma sonucu otomobil sürücüsü ile E.E.A. yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin haber vermesi üzerine hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından jandarma ekipleri inceleme başlattı. Kazaya karışan araçların çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılması sağlandı. Yaşanan kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.


Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Milli motosikletçi Deniz Öncü Moto2 Hollanda yarışını tamamlayamadı

Motosiklet sürücüsü Deniz Öncü, Moto2 Dünya Şampiyonası’nın Hollanda’da düzenlenen 10. ayağını tamamlayamadı. Drenthe bölgesindeki 4,5 kilometrelik TT Assen Pisti’ndeki yarış, 22 tur üzerinden yapıldı.

Apple ürünlerine artık etiket yapıştırılacak

Apple, Avrupa Birliği’nde yürürlüğe giren yeni düzenleme kapsamında, iPhone ve iPad modellerine enerji verimliliği etiketleri eklemeye başladı. 20 Haziran 2025 tarihi itibariyle AB’de satılan tüm yeni Apple cihazlarının kutularında yer alacak bu etiketler, kullanıcıların ürün seçimini daha bilinçli yapmalarını sağlamayı hedefliyor.

Şarjı en uzun giden telefonlar belli oldu! Bu telefonlar prizin yanından geçmiyor

DxOMark’ın paylaştığı güncel rapora göre, Honor Magic 7 Lite, Honor X9c ve Motorola Edge 60 Pro, 164 puanla şarj ömrü konusunda zirveyi paylaşıyor. Bu modeller, uzun kullanım süreleri ve optimize edilmiş şarj sistemleri sayesinde listede üst …

Dünya Kaykay İniş Şampiyonası Erzincan’da başladı

Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde iki gün sürecek Dünya Kaykay İniş Şampiyonası başladı. 21 ülkeden 50 sporcu yarışmanın ilk gününde saatte 120 kilometre hıza ulaştı

2030 yılına dikkat çekildi: İşte bulaşıcı hastalıkları ortadan kaldıracak keşif

Bilim dünyası, bulaşıcı hastalıklarla mücadelede çığır açabilecek bir gelişmeye sahne oldu. Japon araştırmacılar, tüm kan gruplarıyla uyumlu yapay kan üretmeyi başardı. Bu yenilik, sadece kan nakli alanında değil, virüs ve bakteri kaynaklı hastalıkların bulaşma riskini ortadan kaldırma potansiyeliyle de tıpta devrim yaratabilir.

Apple’ın yeni ürünleri iOS 26 betasında ortaya çıktı

Apple’ın henüz tanıtmadığı ancak iOS 26 betasında ortaya çıkan ürünler, daha önce çıkacağı söylenen cihazlarla eşleşiyor.