Sırrı Süreyya Önder için bekleyiş sürüyor: 12 gündür yoğun bakımda

TBMM Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Durumu

Türkiye Büyük Millet Meclisi Meclis Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı sebebiyle Şişli’deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 12 saat süren başarılı bir ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.

Hastanede tedavi altına alındığı 12. gününde halen yoğun bakımda olan Önder’in sağlık durumu stabil seyretmektedir. Hastanede bekleyen Önder’in annesi ve ablası, süreci yakından takip etmektedir.

Sırrı Süreyya Önder’in sağlığına kavuşması için yapılan dualar ve destek mesajları, hastane önünde asılan afişlerle de dile getiriliyor.

Related Posts

Feribot ve tekne çarpıştı, 2 kişi hayatını kaybetti

Florida’da bir tekne ile feribotun çarpışması sonucu iki kişi öldü. Yaralıların tamamının feribottan olduğu, teknenin olay yerinden kaçtığı açıklandı.

Skandal “temizlik” planı: Evsizler akıl hastanesine kapatılacak

ABD’de Trump yönetiminin agresif nüfus politikaları devam ediyor. Son olarak Adalet Bakanlığı, sokaklardaki evsiz nüfusu temizlemek için yeni bir yol haritası oluşturdu. Tartışma yaratan planın uygulamaya geçmesi ise, Trump’ın önceki yönetimlerin politikalarından keskin bir şekilde vazgeçtiği anlamına geliyor.

BUDO’nun 8 seferi iptal

İstanbul ile Bursa arasında işletilen deniz otobüslerinin bugünkü 8 seferi, olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Meteorolojiden Marmara’da sarı kodlu uyarı: Yarın öğle saatlerine dikkat!

Marmara ve Batı Karadeniz’de yarın fırtına bekleniyor. Öğle saatlerinde başlayıp, salı günü sabah saatlerine kadar etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bursa, Balıkesir ve Çanakkale’ye sarı kodlu uyarı yapıldı. Rüzgar İstanbul’da da sert esecek. Kuzeydoğu yönlü rüzgar, havayı daha serin hissettirecek.

Dışişleri Bakanı Fidan Katar’da: PKK’nın bir an önce silah bırakmasını bekliyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da yaptığı açıklamada,  “YPG ile yönetim arasında imzalanan anlaşmanın hayat geçmesini bekliyoruz. PKK’nın örgüt olarak yapılan çağrıya yanıt vermesini, silah bırakmasını bekliyoruz” dedi.

Dışişleri Bakanı Fidan Katar’da: Gazze’de ateşkesin yeniden sağlanmasını istiyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da yaptığı açıklamada,  Gazze’de ateşkesin yeniden sağlanmasını, insani yardımların bölgeye girmesini, rehine ve tutuklulukların karşılıklı takasını istediklerini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir