Ali Mahir Başarır’dan göndermeli ‘bavul’ paylaşımı

Ali Mahir Başarır: “AKP’nin 2019’daki Bavul İddiaları Hala Akıllarda!”

Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun otel görüşmesi ve bavul iddialarına ilişkin açıklama CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’dan geldi.

Ali Mahir Başarır, AKP’nin 2019’da İstanbul seçimlerinin iptali için YSK’ya sunduğu bavullu belge fotoğrafını paylaşarak, “AKP’nin 3 valiz dolusu belgeyle YSK’ya başvurarak İstanbul seçimini iptal ettirmeye çalıştığı o bavulları hala tüm milletimiz hatırlamaktadır. Şimdi yine aynı şekilde bavul iddialarıyla Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na iftira atmaya çalışıyorsunuz. İlk seçimde bavullarınızı toplayarak tarihi bir farkla gideceksiniz!” ifadelerini kullandı.

Ali Mahir Başarır’ın açıklamasının tamamı için tıklayın.

Related Posts

Meteorolojiden Marmara’da sarı kodlu uyarı: Yarın öğle saatlerine dikkat!

Marmara ve Batı Karadeniz’de yarın fırtına bekleniyor. Öğle saatlerinde başlayıp, salı günü sabah saatlerine kadar etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bursa, Balıkesir ve Çanakkale’ye sarı kodlu uyarı yapıldı. Rüzgar İstanbul’da da sert esecek. Kuzeydoğu yönlü rüzgar, havayı daha serin hissettirecek.

Dışişleri Bakanı Fidan Katar’da: PKK’nın bir an önce silah bırakmasını bekliyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da yaptığı açıklamada,  “YPG ile yönetim arasında imzalanan anlaşmanın hayat geçmesini bekliyoruz. PKK’nın örgüt olarak yapılan çağrıya yanıt vermesini, silah bırakmasını bekliyoruz” dedi.

Dışişleri Bakanı Fidan Katar’da: Gazze’de ateşkesin yeniden sağlanmasını istiyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’da yaptığı açıklamada,  Gazze’de ateşkesin yeniden sağlanmasını, insani yardımların bölgeye girmesini, rehine ve tutuklulukların karşılıklı takasını istediklerini söyledi.

Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri’de tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ediyor.

Özgür Özel, ‘İmamoğlu için pazarlık’ iddialarına yanıt verdi: ‘Dilenecek halim yok’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Hükümetle tutuksuz yargılama pazarlığı” iddialarına “İmamoğlu’nun özgürlüğünü dilenecek halim de yok. Demokrasinin, özgürlüğün pazarlığı mı olur?” diye yanıt verdi. Özel, 1 Mayıs’ta Kadıköy’de olma kararları için de “Bir siyasi partinin işçi sendikalarından rol çalması doğru olmazdı. O nedenle Kadıköy dedik” diye konuştu.

Deniz Yücel, İmamoğlu için gitar çalıp şarkı söyledi

CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, İzmir Bornova’da Abide-i Hürriyet meydanı açılışında gitar çalıp tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için ‘Yiğidim Aslanım’ şarkısını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir