Ömer Çelik’ten Özgür Özel’e tepki: Siyasi bir yalan ve acizliktir

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, CHP lideri Özgür Özel’in açıklamalarına sert şekilde karşılık verdi.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“İstanbul’daki depremler nedeniyle önceliğimiz vatandaşlarımıza destek olmaktır. Cumhurbaşkanımız, bu sürecin her aşamasında liderlik göstermektedir. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in siyasi ve toplumsal yaşamı olumsuz etkileyen söylemlerine maruz kalmamaya çalışıyoruz. Ancak, Özgür Özel’in iftira dolu açıklamaları, karşılık vermemizi gerektiriyor. Özel, partisiyle ilgili yargı süreçlerine yanıt vermekten kaçınmaktadır ve sürekli Cumhurbaşkanımıza karşı iftira atıyor.”

“Özgür Özel’in yaptığı siyasi çamur atma kampanyasıdır. Cumhurbaşkanımızın başka bir liderden icazet aldığını iddia etmesi, siyasi bir yalandır. Herkes, Özgür Özel’in dış destek arayışının farkındadır. Özel’in sözleri, Türkiye’nin temel meselelerine ve siyasi tarihine olan bilgisizliğini ortaya koymaktadır.”

Özgür Özel’in Cumhurbaşkanımızın Kıbrıs Türk davası ve Gazze konularındaki hassasiyetini sorgulaması, siyasi cehaletten başka bir şey değildir. Millet ve uluslararası toplum, Cumhurbaşkanımızın bu konulardaki tutumunu çok iyi bilmektedir. Gazze ve Filistin konusunda yapılan dua ve selamlarla Özgür Özel’in sözlerini ciddiye alan kimse yoktur. CHP’nin siyaset karşıtı bir partiye dönüşmesi, en temel sorunlarından biridir.”

Related Posts

Ali Mahir Başarır’dan göndermeli ‘bavul’ paylaşımı

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun otel görüşmesi ve bavul iddialarına ilişkin “’Bavul’ üzerinden Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na iftiralarınızla darbe yapmaya kalkıyorsunuz. İlk seçimde bavullarınızı toplayıp tarihi bir farkla gideceksiniz” dedi.

Kayıp “T” harfleri merak konusu olmuştu: Gerçek ortaya çıktı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde aynı cadde üzerinde bulunan 6 tabeladaki “T” harflerinin kayboluşu mesak uyandırmıştı. Tabelalardaki kayıp harfleri sırrı ortaya çıktı.

Türkiye’den İran için taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı, İran’ın güneyinde Basra Körfezi kıyısında yer alan Bender Abbas Limanı’nda şiddetli patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Titanik’in “kehanet” mektubu: 400 bin dolardan alıcı buldu

Titanik’ten kurtulan Albay Gracie’nin “kehanet” mektubu, açık artırmayla satıldı. Geminin batmasından günler önce yazılan mektup, 400 bin dolara alıcı buldu.

AKP’den ihraç edilen Hüseyin Kocabıyık’tan ‘Murat Ongun’ tepkisi: ‘Sizde hiç mi insanlıktan eser kalmadı?’

Eski AKP milletvekili Hüseyin Kocabıyık, İBB Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun’un gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

MetroPOLL’den dikkat çeken anket: Ekonomiyi İmamoğlu’nun tutuklanması mı, boykot ve protestolar mı olumsuz etkiledi?

MetroPOLL araştırma şirketi, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının mı yoksa protesto ve boykotların mı ekonomiyi daha olumsuz etkilediğine yönelik seçmenler üzerinde yaptığı araştırmanın sonuçlarını açıkladı. Ortaya çarpıcı sonuçlar çıktı. İşte ayrıntılar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir