TRT muhabiri Suriye’de tutuklandı: Emevi Cami detayı

TRT World Muhabirinin Suriye’de Tutuklandığı İddia Edildi

TRT World’un Suriye’den haberler veren muhabirinin tutuklandığı iddia edildi. Medyaradar’ın haberine göre; TRT World’un muhabiri Obaida Hitto’un bir kafede unuttuğu çantası karakola teslim edildi ve çantanın içinde 50 gram uyuşturucu bulunduğu belirtildi. Muhabir çantayı almaya gittiğinde tutuklandı.

Hitto’nun Emevi Cami’nin yakınlarındaki bir karakolda tutulduğu ve 6 yıl hapis cezasıyla yargılandığı da haberde yer aldı. Olayın ardından yanındaki kameramanın Türkiye’ye döndüğü bildirildi.

Obaida Hitto’nun 2013 yılında Suriye muhalefeti ve Ulusal Koalisyonu tarafından kurulan geçici hükûmetin ilk Başbakanı olan babası Gassan Hitto’dan yardım istediği, ancak destek alamadığı da belirtildi.

Related Posts

New York Belediyesine Müslüman başkan geliyor! Zohran Mamdani ön seçimi kazandı

ABD’nin New York kentinde düzenlenen Demokrat Parti’nin belediye başkanlığı ön seçimlerini Müslüman aday Zohran Mamdani kazandı. ABD Başkanı Donald Trump, geçen hafta Mamdani’yi “komünist” şeklinde nitelendirmişti.

Sinop’ta 6,5 kilogramlık beyaz kötek balığı avlandı

Sinop’un Türkeli ilçesinde 6,5 kilogram ağırlığında beyaz kötek balığı yakalandı.

CHP’li Yücel: ‘İzmir Barosu’nu göreve davet ediyorum’

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik düzenlenen operasyon sonrası CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel’den açıklama geldi.

Meksika’da mumyalanmış 60 ceset bulundu

Meksika’nın Chihuahua eyaletinde, bir krematoryum binasında 60 kişiye ait mumyalanmış ceset bulunduğu bildirildi.

Netanyahu’nun bu hafta yapılacak duruşmaları ertelendi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun bu hafta yapılacak duruşmalarının ertelendiği bildirildi.

Son Dakika… Ankara’da deprem

Son Dakika Haberi… Ankara’nın Çubuk ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.