NBA’de büyük kavga! 7 isim oyundan atıldı

NBA’de Minnesota Timberlwolves, konuk ettiği Detroit Pistons’ı 123-104 mağlup ederek bu sezonki 43. galibiyetini aldı. Ev sahibi Minnesota’da Julius Randle 26 sayıyla takımının en skorer oyuncusu olurken Anthony Edwards 25 sayıyla galibiyete katkı sağladı. Minnesota’da Mike Conley, Nickeil Alexander-Walker ve Rudy Gobert çift haneleri yakalayan diğer isimler oldu.

Sahadan yenilgiyle ayrılan bu sezon 33. kez kaybeden Detroit Pistons’ta ise Malik Beasley’nin 27 ve Tim Hardaway Jr.’ın 20 sayısı galibiyete yetmedi. Maçın ilk yarısındaki bir pozisyonda iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı.

HOLLAND, REID’E FAUL YAPINCA ORTALIK KARIŞTI

İkinci çeyreğin bitimine yaklaşık 8.5 dakika kala bir pozisyonda Detroit Pistons’ın genç oyuncusu Ron Holland, Minnesota’dan Naz Reid’e faul yaptı. Bu faul sonrası sahada tartışma çıkarken oyuncuları teknik ekipler ve hakemler ayırmaya çalıştı.

Çıkan kavga sonrası Minnesota’da başantrenör JB Bickerstaff ile oyunculardan Donte DiVincenzo ve Naz Reid, Detroit’te ise yardımcı antrenörlerden Pablo Prigioni’yle birlikte oyunculardan Ron Holland, Isaiah Stewart ve Marcus Sasser oyundan ihraç edildi.

 

 

Related Posts

Datça Belediye Başkanı: Bu görüntüleri bende tasvip etmiyorum

Muğla’nın Datça ilçesinde eşeklerin iğne ile uyutularak kamyonlara doldurulup toplanması sert tepki veren hayvanseverlere CHP’li Belediye Başkanı Aytaç Kurt yanıt verdi. Kurt bu görüntüleri bende tasvip etmiyorum, Valiliğin tebliğ ettiği karar ile çaresiz kaldık” dedi.

Samsun’da 3.5 büyüklüğünde deprem

Samsun’da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Trump, Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildi

Trump, Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildi

Datça’da eşekler bayıltılarak toplandı, tepki yağdı

Muğla’nın turistik ilçesi Datça’da sahipsiz eşeklerin belediye tarafından bayıltılıp kamyonlara konularak toplanması hayvanseverleri isyan ettirdi.

Erkek şiddetinin adresi bu kez Arnavutköy: Sokak ortasında boşanma aşamasındaki eşini darbetti!

Arnavuköy’de çocuğunun mezuniyet törenine giden kadın, iddiaya göre boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından sokak ortasında darbedildi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Dünyanın en pahalı evi Türk milyardere satıldı

2025 yılının ilk 5 ayında ilk kez, Türk vatandaşlarının yurt dışından satın aldığı gayrimenkullerin sayısı, yabancıların Türkiye’de satın aldığı konut sayısını geride bıraktı. Geçtiğimiz yıla yönelik hazırlanan raporda, dünyanın en pahalı dairesinin 130 milyon dolar karşılığında bir Türk milyarder tarafından satın alındığına yer verildi.