Erdoğan, eski yol arkadaşı Burhan Abiş’in cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi ve eski Ulaşlı Belediye Başkanı Burhan Abiş’in (79) cenazesine katıldı.

AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi ve eski Ulaşlı Belediye Başkanı Burhan Abiş, bir süredir tedavi gördüğü Kocaeli Şehir Hastanesi’nde dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Evli ve 4 çocuk babası Abiş için bugün, Gölcük ilçesi Ulaşlı Merkez Camisi’nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve Abiş’in yakınları katıldı. Burhan Abiş, Ulaşlı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abiş ailesine taziye dileklerinde bulundu.

Related Posts

Meksika’da mumyalanmış 60 ceset bulundu

Meksika’nın Chihuahua eyaletinde, bir krematoryum binasında 60 kişiye ait mumyalanmış ceset bulunduğu bildirildi.

Netanyahu’nun bu hafta yapılacak duruşmaları ertelendi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun bu hafta yapılacak duruşmalarının ertelendiği bildirildi.

Son Dakika… Ankara’da deprem

Son Dakika Haberi… Ankara’nın Çubuk ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kulis: PKK’lıların silah bırakma görüntüleri yayınlanacak

Kulis: PKK’lıların silah bırakma görüntüleri yayınlanacak

Tanju Özcan Kılıçdaroğlu’na ateş püskürdü! ‘Adeta yalvarıyorum’ diyerek çağrıda bulundu

Tanju Özcan, “Her ne kadar umutsuz olsam da sayın Kılıçdaroğlu iktidarın bu tuzağını iki cümle ile bertaraf edebilir. Adeta yalvarıyorum bir kardeşi olarak.” dedi.

İş insanı Fatih Fil’e silahlı saldırıda yeni gelişme

İzmir’in Çeşme ilçesinde iş insanı Fatih Fil’in silahlı saldırı uğramasına ilişkin olarak 6 kişi tutuklandı.