Ana sınıfı öğrencisinin acı ölümü

Çubuklu Mahallesi’nde Kaza: İlkokul Öğrencisi Hayatını Kaybetti

Galatasaray İlkokulu ana sınıfı öğrencisi olan 5 yaşındaki Emircan Karakoç, okul çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışırken S.İ. idaresindeki 65 LA 242 plakalı minibüsün çarpması sonucu ağır yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen kaza yerine sevk edildi. Ancak maalesef çocuk, kaldırıldığı Çaldıran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası minibüs sürücüsü ise gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı.

Related Posts

‘Meyhane ağzı’ diyerek hedef aldı… Erdoğan’dan Özgür Özel’e ‘seçim tarihi’ yanıtı: ‘Bu süreyi sonuna kadar kullanacağız’

Partisinin grup toplantısında konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’in erken seçim çağrısına yanıt verdi, “Millet en son seçimde ülkeyi 5 yıl yönetme görevi verdi; bu süreyi sonuna kadar kullanacağız. Seçim 2028’de yapılacak Bay Özgür” dedi. “Süreç” mesajı da veren Erdoğan, “Önümüzdeki günlerde olumlu haberler alacağız” diye konuştu. Erdoğan, operasyonlar üzerinden CHP’yi de hedef aldı.

BASKİ’ye 6.6 milyon TL ceza

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde arıtılmamış kentsel atık suyu denize deşarj ettiği belirlenen BASKİ’ye, Çevre Bakanlığı tarafından 6 milyon 687 bin TL para cezası kesildi.

Gelecek Partisi’nden itiraf: ‘Allah affetsin, kandırıldık’

CHP listesinden Gelecek Partili olarak seçilen ancak AKP’ye geçen Serap Yazıcı Özbudun’a yönelik tepkiler sürerken bir açıklama da Gelecek Partisi’nden geldi.

Bakan uyardı: Türkiye yarın kavrulacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yarın ülke genelinde çok yüksek sıcaklıklar gözlemleneceğini belirterek vatandaşları uyardı.

İsrail Başbakanı Netanyahu: Gazze’de ateşkes üzerinde çalışıyoruz

ABD’de bulunan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’de ateşkesin sağlanması konusunda çalıştıklarını ifade etti. Netanyahu, “Bir amacımız var ve gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Son dakika… Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tutuklandı

Antalya’da Manavgat Belediyesine yönelik “rüşvet, irtikap ve zimmet” iddialarıyla başlatılan operasyonunda gözaltına alınan Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tutuklandı.