Ana sınıfı öğrencisinin acı ölümü

Çubuklu Mahallesi’nde Kaza: İlkokul Öğrencisi Hayatını Kaybetti

Galatasaray İlkokulu ana sınıfı öğrencisi olan 5 yaşındaki Emircan Karakoç, okul çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışırken S.İ. idaresindeki 65 LA 242 plakalı minibüsün çarpması sonucu ağır yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen kaza yerine sevk edildi. Ancak maalesef çocuk, kaldırıldığı Çaldıran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası minibüs sürücüsü ise gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Gelecek Partisi’nden itiraf: ‘Allah affetsin, kandırıldık’

CHP listesinden Gelecek Partili olarak seçilen ancak AKP’ye geçen Serap Yazıcı Özbudun’a yönelik tepkiler sürerken bir açıklama da Gelecek Partisi’nden geldi.

Bakan uyardı: Türkiye yarın kavrulacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yarın ülke genelinde çok yüksek sıcaklıklar gözlemleneceğini belirterek vatandaşları uyardı.

İsrail Başbakanı Netanyahu: Gazze’de ateşkes üzerinde çalışıyoruz

ABD’de bulunan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze’de ateşkesin sağlanması konusunda çalıştıklarını ifade etti. Netanyahu, “Bir amacımız var ve gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Son dakika… Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tutuklandı

Antalya’da Manavgat Belediyesine yönelik “rüşvet, irtikap ve zimmet” iddialarıyla başlatılan operasyonunda gözaltına alınan Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tutuklandı.

Muğla’da ipek böcekçiliği yeniden canlandırılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, bölgenin geleneksel tarımsal faaliyetlerinden ipek böcekçiliğini yeniden canlandırmak ve katma değerli ürün üretimini teşvik etmek amacıyla desteklerini sürdürüyor.

Japonya’nın güneybatısında 16 günde bin 592 deprem meydana geldi

Japonya’nın güneybatısındaki Tokara takımadalarında 16 günde farklı büyüklüklerde 1592 deprem meydana geldi. Bölgede en son 6 Temmuz’da 4,9 ve 5,5 büyüklüğünde; 7 Temmuz yerel saatle 12.12’de 5,1 büyüklüğünde depremler oluştu.